A zenei ajánlónál először arra gondoltam, hogy egy időbeli kronológia szerint haladok majd, de végül eltértem ettől a tervemtől: a túl sok örökzöld miatt elég unalmas egy ajánló kerekedett volna ki belőle. Szóval ugorjunk olyanra, amiket méltatlanul alábecsült vagy hanyagolt dalok közé sorolok. (Néha ettől is eltekintek és szimplán a hangulat lesz a lényeges.)

A Stone Sour-t először egy cimborám ajánlotta. Pörgős, néha zagyvának tűnő szövegeikkel és nem utolsó sorban Corey Taylor stílusával és hangszínével seperc alatt a kedvenceim közt landoltak. 

https://www.youtube.com/watch?v=GIzDsGyxsQM

Through Glass

Nem nézegettem statisztikákat, de 21 milliós nézettségével talán ez a legismertebb daluk. A videó egyszerűen és rockerhez méltó könnyedséggel mutatja be az általuk megénekelt üvegen túli két dimenziós, valójában kopár, üres, de fényűzőnek beállított világot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YbBYiyyoGbI

Do Me A Favor

Idei termés. Egy zűrösebb időszakomban találtam rá erre a számra: kiválóan passzolt a 'húzzon mindenki a f-szba'  pillanataimhoz. :) Mikor először meghallgattam, már megragadt bennem a refrén. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam manapság ez is ritkaság számba megy. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=s61eilfIpiY

I Can't Believe

A régebben leszedett album-gyűjteményükből még ez a lassabb ballada ami nehezen feledhető nekem. Aki nem érezte magát cserben hagyva, az emelje fel büszkén a kezét! Oké, akkor mindenki más aki szívott már emiatt, hallgassa meg mert sejti mit akar mondani a dal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://citromfaalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr145370089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilson77 2013.07.10. 10:01:15

Kedves Benedek Úr!

Már megérett az a citrom!
Tessék gondolatokat, mondatokat szőnyi!

üdv:
-wilson
süti beállítások módosítása